Rosmariini

Rosmariini on vahva yrtti ja kestää pitkääkin haudutusta. Rosmariinia käytetään yleisesti lammas- ja riistaruokiin sekä marinointiin, mutta se sopii monen muunkin ruuan maustamiseen.

Viljelijä: Kyröntarhat Oy

Säilyy parhaiten viileässä.

Vinkki: Tee maustekimppu rosmariinin, timjamin ja salvian versoista. Sido versot langalla ja laita keiton joukkoon antamaan makua. Poista maustenyytti, kun keitto on valmis.

Helpot ja herkulliset reseptit! Peltileipä ›

EAN: 6430061760294

Makuparit

Löydä uusia käyttövinkkejä makuparien avulla.

sipuli | porkkana, palsternakka, maa-artisokka | paprikat (paahdettuna) | herkkusienet, portobello ja siitake | hauki, kuha | kalkkuna | karitsa, lammas | hirvi, kauris | paistetut kananmunat | speltti, ohra ja ”kaurahelmet" eli suurimot | hunaja | etikat (voit uuttaa rosmariinia lempietikkaasi viikon ajan ja makuetikka on valmis käytettäväksi)

Kauden tuotteet