Vihermehu

Itse lingotut mehut ovat hyvä tapa lisätä kasvisten käyttöä. Voit kokeilla loputtomasti omia variaatioita. Tuoreet yrtit antavat mehuille herkullisen säväyksen. Trendikkäät juomat sopivat milloin tahansa tarjottavaksi.

Vihermehu
4
30 min
400 g
lehtiselleriä
2 kpl
päärynää
1 ruukku
Vihreäkeiju sitruunamelissaa tai minttua

Irrota lehtisellerinvarret ja huuhtele ne hyvin. Huuhtele myös päärynät. Leikkaa päärynät muutamaan osaan, jotta ne mahtuvat mehulingon syöttöaukosta. Paina kaikki ainekset lingosta, sekoita ja nauti.

Mikäli et käytä juomaa heti, säilytä se jääkaapissa.


Tämä resepti on yhteistyössä Hellapoliisin kanssa. Katso videolta miten vihermehu valmistuu.

Kokeile myös näitä