Poro-sienisalaatti

Tarjoile herkullinen poro-sienisalaatti  alkupalana ruisnappien päällä tai juhlapöydän lisäkkeenä. Voit tehdä salaatin jo edellisenä päivänä, jotta maut saavat tasaantua.

Poro-sienisalaatti
4
1 h
100 g
kylmäsavustettua poroa
200 g
Champ ruskeita herkkusieniä
1 kpl
pieni makea sipuli
1/2 dl
Vihreäkeiju ruohosipuli silputtuna
120 g
smetanaa
1/2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
omenaviinietikkaa
1 rkl
voita sienien paistamiseen

Pilko herkkusienet pieniksi kuutioiksi ja paista niitä voissa pari minuuttia.  Anna sienten jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki noin tunti tai yön yli. Tarjoile lisäkkeenä tai esim. ruisnappien tai voileipäkeksien päällä.

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit