Hunajaiset pekoni-ruusukaalit

Nyt on ruusukaalit parhaimmillaan ja niistä valmistat helposti ja nopeasti monenlaiset maistuvat herkut sellaisenaan nautittavaksi tai erilaisten ruokien lisäkkeeksi. Ruusukaalit valmistuvat näppärästi liedellä. Viimeistele tuoreilla Vihreäkeiju yrteillä, joista voit valita mieluisan. Lisää tuoreet yrtit vasta loppuvaiheessa.

Hunajaiset pekoni-ruusukaalit
4
30 min
1 pkt
ruusukaaleja
2 l
vettä
ripaus suolaa
1 pkt
pekonia
1
sipuli
2-3 rkl
viinietikkaa
2 rkl
hunajaa
mustapippuria myllystä
1 ruukku
Vihreä Keiju lehtipersiljaa

Poista ruusukaaleista kanta ja nahistuneet lehdet. Puolita halutessasi.

Kiehauta sillä välin vesi ja lisää joukkoon suola.

Lisää kiehuvaan veteen ruusukaalit ja anna kypsyä noin kaksi minuuttia. Valuta.

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja laita palat kylmälle pannulle. Laita levy päälle ja kuumenna, kunnes pekonit alkavat ruskistua. Lisää hienonnettu sipuli ja kääntele, kunnes ovat kauniin värisiä.

Lisää joukkoon valutetut ruusukaalit, viinietikka ja hunaja. Kuumenna.

Tarkista maku.

Voit rouhia joukkoon myös mustapippuria myllystä.

Hienonna Vihreäkeiju Lehtipersilja ja lisää joukkoon.

Tarjoa heti!

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit