Katkarapupasta parilalla

Valmista grillin ääressä helppo katkarapupasta ja mausta se tuoreilla yrteillä.

Katkarapupasta parilalla
4
30 min
250 g
isoja katkarapuja (kuoreton)
250 g
kirsikkatomaatteja
3
valkosipulinkynttä
1
sitruuna
1 ruukku
Vihreä Keiju tilliä tai ruohosipulia
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
(chilihiutaleita)
Lisäksi:
vettä
suolaa
250 g
tuorepastaa
n. 3 rkl
oliiviöljyä

Sulata katkaravut.

Litistä kirsikka- tai miniluumutomaatit työlaudalla veitsellä.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Puolita sitruuna.

Hienonna tilli ja halutessasi ruohosipulia.

Kuumenna oliiviöljyä parilapannulla tai muurinpohjapannussa ja laita pannulle katkaravut, tomaatit ja valkosipuli. Kääntele välillä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi chilihiutaleilla.

Kiehauta vesi ja mausta suolalla.

Lisää tuorepasta ja keitä kolme minuuttia. Valuta.

Laita tuorepasta parilalle muiden ainesten joukkoon.

Purista sekaan sitruunanmehu.

Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä.

Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Sekoita ja tarjoa heti!

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit