Herkkusalaatti

Ruokaisa herkkusalaatti sopii myös pääruoaksi. Viimeistele salaatti tuoreella tillillä pinjansiemenillä.

Herkkusalaatti
4
30 min
3 kpl
keitettyjä kananmunia
1 ruukku
Vihreäkeiju tilliä
1 ruukku
Vihreäkeiju tammenlehteä
50 g
herneenversoja
1/2
kurkku
50 g
kirsikkatomaattia
2 dl
viinirypäleitä
rypsiöljyä
200 g
Champ herkkusieniä
300 g
lämminsavustettua lohta
1/2 dl
pinjasiemeniä

Paista viipaloituja herkkusieniä muutama minuutti öljytyllä pannulla. Keitä munat kypsiksi ja lohko ne. Revi salaatti, tilli ja herneenversot salaattivadille. Lohko kurkun paloja joukkoon. Lisää kirsikkatomaatit, sienet, siemenet ja viinirypäleet. Paloittele lohi joukkoon. Koristele munanlohkoilla ja nauti terveellisestä herkkuhetkestä.

Reseptit arkeen ja juhlaan

Kaikki reseptit