Tilli
Vihreäkeiju Tilli maustaa kurkut nostalgisesti. Mummon kurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi maistuu monenlaisten ruokien kanssa. Tarjoa kalan kanssa, grilliburgereiden täytteenä tai erilsisten liha- ja kalaruokien seurana. Voit valmistaa tämän helpon lisäkkeen avomaankurkuista tai kasvihuonekurkusta.
Mummon kurkut
Kesäruokien herkullinen lisäke on monellekin lapsuudesta tutut mummonkurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi. Helppo lisäke maistuu monenlaisten ruokien kanssa.

6
1 h
2-3 kpl
avomaankurkkua
1-2- rkl
sokeria
2 rkl
väkiviinaetikkaa
Vihreäkeiju tilliä muutama varsi
Leikkaa kurkut hyvin ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai juustohöylällä.
Sekoita joukkoon sokeri, väkiviinaetikka ja hienonnettu tilli.
Laita ainekset purkkiin ja hölskytä sekaisin tai sekoita kulhossa.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.