Rosmariini

Rosmariini

Rosmariini on vahva yrtti ja kestää pitkääkin haudutusta. Rosmariinia käytetään yleisesti lammas- ja riistaruokiin sekä marinointiin, mutta se sopii monen muunkin ruuan maustamiseen.

Viljelijä: Kyröntarhat Oy

Säilyy parhaiten viileässä.

Vinkki: Tee maustekimppu rosmariinin, timjamin ja salvian versoista. Sido versot langalla ja laita keiton joukkoon antamaan makua. Poista maustenyytti, kun keitto on valmis.

TIESITKÖ, ETTÄ…

🌿 Kasvien kastelussa käytämme suljettua vesikiertoa suoraan kasvien juuristolle. Ylimääräinen kasteluvesi otetaan talteen ja kierrätetään uudestaan. Suljetun vesikierron ansiosta vettä kuluu vähemmän eikä lannoitteita pääse maaperään.
🌿 Viljelyssä hyödynnämme biologista torjuntaa niin, että kasvihuoneillemme syntyy mahdollisimman hyvä ja luonnollinen ekosysteemi tuholaisten ja torjuntaeliöiden välillä.
🌿 käytämme Suomessa valmistettuja ruukkuja, joiden raaka-aineena käytetään kierrätysmuovia. Ruukkujen hiilijalanjälki on 50 % pienempi kuin uudesta raaka-aineesta valmistetun.
🌿 Sähköenergiamme on vesivoimalla tuotettua sähköä
🌿 Tuotantomme on IP Sigill sertifioitu.

Löydä uusia käyttövinkkejä makuparien avulla.

sipuli | porkkana, palsternakka, maa-artisokka | paprikat (paahdettuna) | herkkusienet, portobello ja siitake | hauki, kuha | kalkkuna | karitsa, lammas | hirvi, kauris | paistetut kananmunat | speltti, ohra ja ”kaurahelmet" eli suurimot | hunaja | etikat (voit uuttaa rosmariinia lempietikkaasi viikon ajan ja makuetikka on valmis käytettäväksi)

EAN: 6430061760294

KIERRÄTYS

Pakkaus ja ruukku lajitellaan muovin kierrätykseen.

Tuotteeseen liittyvät reseptit