Salvia

Salvia

Salvia tulee aina kypsentää. Paista minuutin ajan lämpimässä rasvassa, tilkassa voita tai suosikkiöljyssäsi. Näin sen vahva maku kesytetään ja uutetaan rasvaan, joka maustaa ruoan lempeämmin kuin jos lisäisit sitä valmiiseen ruokaan.

Viljelijä: Kyröntarhat Oy

Säilyy parhaiten viileässä.

TIESITKÖ, ETTÄ…

🌿 Kasvien kastelussa käytämme suljettua vesikiertoa suoraan kasvien juuristolle. Ylimääräinen kasteluvesi otetaan talteen ja kierrätetään uudestaan. Suljetun vesikierron ansiosta vettä kuluu vähemmän eikä lannoitteita pääse maaperään.
🌿 Viljelyssä hyödynnämme biologista torjuntaa niin, että kasvihuoneillemme syntyy mahdollisimman hyvä ja luonnollinen ekosysteemi tuholaisten ja torjuntaeliöiden välillä.
🌿 käytämme Suomessa valmistettuja ruukkuja, joiden raaka-aineena käytetään kierrätysmuovia. Ruukkujen hiilijalanjälki on 50 % pienempi kuin uudesta raaka-aineesta valmistetun.
🌿 Sähköenergiamme on vesivoimalla tuotettua sähköä
🌿 Tuotantomme on IP Sigill sertifioitu.

Löydä uusia käyttövinkkejä makuparien avulla.

keltasipuli, makea sipuli (jättisipuli), punasipuli, purjo, salottisipuli ja valkosipuli | perunat | kalkkuna, vasikka, maksa | ranskankerma, smetana, kuohukerma | kanamunat | voi | kvinoa, perunahelmet | kanaliemi, lihaliemi | valkoviinietikka, valkoviini

EAN: 6430061760454

KIERRÄTYS

Pakkaus ja ruukku lajitellaan muovikierrätykseen.

Tuotteeseen liittyvät reseptit