Vastuullista puutarhatuotantoa

Tuotteidemme laatua seurataan kylvöstä sadonkorjuuseen ja aina siihen hetkeen asti, kun tuotteet lähtevät asiakkaille.

Laadunhallintajärjestelmämme on luotu ja dokumentoitu vastaamaan IP Kasvikset sertifioinnin asettamia vaatimuksia. IP Kasvikset on pohjoismaisiin oloihin sopeutettu akreditoitu sertifiointijärjestelmä, joka keskittyy tuoteturvallisuuden varmentamiseen. Kansainvälisen tarjonnan rinnalla kotimaisen puutarhatuotannon menestystekijät taataan laatutyöllä. Kun toiminnan arvioi ulkopuolinen ja puolueeton taho, pystytään laatu myös todentamaan. Laatujärjestelmän auditoinnit suoritetaan sertifiointilaitos SMAK:n toimesta. Sertifiointijärjestelmän omistaa ruotsalainen Sigill Kvalitetssystem Ab (SKAB). Toiminnan sertifioinnilla osoitetaan sitoutumista tuotteiden laadulliseen kehittämiseen asiakkaiden parhaaksi. Näin varmistetaan, että asiakas saa hyvien tuotantomenetelmien mukaisesti kasvatettuja, laadukkaita ja turvallisia tuotteita. Tuotteiden laatua seurataan kylvöstä sadonkorjuuseen ja aina siihen hetkeen asti, kun tuotteet lähtevät asiakkaille.

Honkatarhat Oy

Kyröntarhat Oy

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksista ja ravintoloista löytyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai ruoka-annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Se on kehitetty helpottamaan ja nopeuttamaan arkeasi. Sinun ei tarvitse lukea tuoteselosteita ja ravintosisältöjä. Riittää kun valitset tuotteita tai annoksia, joissa on Sydänmerkki.

Suomalainen Rinki-merkki viestii siitä, että yritys kantaa tuottajavastuunsa pakkauksistaan. Merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta. Kun näet merkin esimerkiksi verkkosivuilla tai mainoksessa, tiedät, että yritys kantaa tuottajavastuunsa pakkauksistaan.

Rinki-logo