Meille töihin

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Oletko kiinnostunut työskentelemään puutarhoillamme Honkajoella (Honkatarhat Oy) tai Pöytyällä (Kyröntarhat Oy)? Annamme työhön hyvän opastuksen, huomioimme myös taidot ja innostuksen. Yhdessä varmistamme kotimaisen ruoantuotannon.

Vaikka emme juuri tällä hetkellä ilmoittaisi vapaista työpaikoista, voit silti lähettää meille avoimen hakemuksesi. Mainitse hakemuksessa, kumpi puutarha sinua kiinnostaisi. Annathan kuulua itsestäsi!


Haemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa Honkajoelle
Honkatarhat Oy, Honkajoki

Honkatarhat Oy viljelee salaatteja ympärivuotisesti 4,1 hehtaarin alalla. Tuotanto tapahtuu vastuullisesti kiertotalouteen nojautuen ja teknologiaa hyödyntäen. Honkatarhojen toiminta on IP Sigill Kasvikset + Ilmasto ja Työehdot sertifioitu. Kasvihuoneet sijaitsevat Honkajoella, Pohjois-Satakunnassa ja on osa Laihian Mallas konsernia.

Toivomme tulevalta työnjohtajalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, nopeaa päätöksentekokykyä ja oma-aloitteellisuutta, joka pystyy pitämään langat käsissään kiireisissäkin tilanteissa. Puutarha-alan tuntemus, kokemusta esimiestehtävistä ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Toivomme myös, että tietotekniikan perusasiat ovat tuttuja ja sinulla on valmiutta työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.

Työtehtäväsi koostuu pääasiallisesti:
– salaatin viljelyyn, pakkaukseen ja lähettämöön liittyvien töiden ohjaamisesta ja toteutuksesta
– uusien työntekijöiden perehdytyksestä
– työvuorojen suunnittelusta ja työtuntien raportoinnista
– päivittäisen pakkauksen suunnittelusta yhdessä tuotanto- ja myyntipäällikön kanssa
– tuotteiden laadunvarmentamisesta kauppakunnostusvaiheessa
– materiaalien hankinnoista yhdessä tuotantopäällikön kanssa

Tarjoamme työpaikan vakavaraisen ja perinteikkään perheyrityksen palveluksessa. Tukenasi on osaava tiimi konsernimme eri tuotantolaitoksista.

Mikäli haluat tulla työpaikkaan ikuisen kesän keskelle, laita vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n kera 30.9.2023 mennessä osoitteeseen janne.mollberg@vihreakeiju.com


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Honka Holding Oy

Honka Holding Oy:n yrityksiin kuuluvat herkkusieniä tuottava Mykora Oy sekä kasvihuonesalaatteja -ja yrttejä tuottavat Honkatarhat Oy ja Kyröntarhat Oy. Omat tuotemerkkimme ovat Vihreä Keiju (salaatit ja yrtit) ja Champ (herkkusienet).

Myyntipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesta myynnin hallinnasta ja sen aktiivisesta kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotantolaitoksiemme kanssa päivittäisen myyntityön, logistiikan ja kampanjoiden suunnittelun osalta. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaa ja kykyä työskennellä kovankin paineen alla. Persoonana olet sosiaalinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Asiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpitäminen on tärkeä osa työtäsi, joten ripaus yrittäjämäistä asennetta, kyky ajatella luovasti ja taito tulkita asiakkaan tarpeita takaavat sinulle menestymisen tässä tehtävässä. Toivomme myös, että sinulla on näkemystä ja kykyä liiketoiminnan tavoitteiden laatimisesta ja niiden saavuttamisesta.

Tarjoamme vakituisen ja mielenkiintoisen työpaikan vakavaraisen ja perinteikkään perheyrityksen palveluksessa. Tukenasi on osaava tiimi konsernimme eri tuotantolaitoksista.

Ensisijaisesti etsimme myyntipäällikköä Satakunnan alueelta, jossa Honkatarhojen ja Mykoran toimipisteet sijaitsevat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 30.9.2023 mennessä osoitteeseen janne.mollberg@vihreakeiju.com ja kerro miksi juuri sinä olisit paras avoinna olevaan tehtävään.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tj. Janne Mollberg 041 530 6720. Soittoajat ma 18.9. klo 13-14, ke 27.9. klo 13-14.

Avoin hakemus

Täytäthän tähän yhteystietosi ja viestisi meille sekä liitä mukaan ansioluettelosi. Otamme hakemuksesi huomioon, kun sinulle sopiva paikka aukeaa.

Tietosuojaseloste ›