Mansikka-basilika-kombucha

Kotitekoinen mansikka-basilika-kombucha on helppo valmistaa. Yrtit ovat erinomainen lisä useisiin kesäisiin drinkkeihin.

15 min
4

Ainekset

4 annosta
1 pullo maustamatonta kombuchaa
1 dl Vihreä Keijun basilikaa silputtuna
1 rs mansikkaa
1 rkl sitruunamehua
jäitä

Valmistusohjeet

15 min
    1. Laita rasian mansikoista 1/2 kulhoon ja soseuta.
    2. Purista sitruunan mehu joukkoon
    3. Kaada sose tarjoilulasien pohjalle (4 kpl)
    4. Halkaise loput mansikat neljään osaan ja jaa ne tarjoilulaseihin.
    5. Lisää hienonnettu basilika ja kombuchaa joukkoon
    6. Tarjoile jääpalojen kanssa ja nauti

 

Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit