Pulled pork-minihampurilaiset

Kevään ja kesän juhlapöytään voit valmistaa ihanat Pulled pork-miniburgerit ja vieraasi ihastuvat. Kauppojen hyllyiltä löydät valmista pulled porkia edulliseen hintaan. Näin saat vähällä vaivalla ihastuttavan tarjoilun isollekin joukolle!

30 min
12

Ainekset

12 annosta
12 pientä briossisämpylää
200 g valmista pulled pork-lihaa
1 pussi Vihreä Keiju jääsalaattia tai makea friseetä
Sriracha-chilikastiketta
Pico de gallo:
2-3 tomaattia
1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu
1/2 ruukku Vihreä Keiju minttua
mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

30 min
  1. Revi pulled pork suikaleiksi.
  2. Halkaise briossit.
  3. Valmista pico de gallo:
    1. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja hienonna joukkoon punasipuli ja valkosipulinkynsi.
    2. Purista joukkoon limen mehu.
    3. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonna vielä minttua.
    4. Sekoita ainekset.
  4. Levitä briossin alimmille paloille sriracha-chilikastiketta.
  5. Nosta päälle pulled porkia ja pico de galloa.
  6. Laita annoksen päälle pala salaatinlehtiä ja nosta hampurilaisen kansi päälle.
  7. Laita keskelle cocktailtikku.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä