Rosmariinimarinadi lihalle

Miedompi rosmariinimarinadi sopii tarjottavaksi silloin, kun haluat tarjota maltillisemmin maustettua lihaa. Kaveriksi lautaselle sopii puhtaat maut, kuten sienet ja erilaiset kasvikset. Huomioi, että mitä isompi lihapala, sen pidempään sen maustuminen kestää. Liha on kätevä marinoida pienessä pussissa, jolloin voit käännellä pussia maustumisen aikana ja marinadi levittyy kaikkialle tasaisesti.

60 min
1 annos

Ainekset

1 annos annosta
1-2 rkl rypsiöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
maun mukaan mustapippuria
maun mukaan Vihreäkeiju Rosmariinia

Valmistusohjeet

60 min
  1. Laita kulhoon rypsiöljy.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Lisää ne öljyn joukkoon.
  4. Lisää suola ja mustapippuria myllystä.
  5. Hienonna sekaan rosmariinia maun mukaan.
  6. Kaada seos pieneen pussiin ja lisää pihvi. Kääntele siten, että mausteita on pihvin molemmilla puolilla. Anna maustua muutama tunti tai yön yli.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä