Sitruunamarinoitua broileria ja sitrus-yrttisalaattia

Kirpeä sitrus-yrttisalaatti tasapainottuu mukavasti makean VitaNova-vaniljasiirapin kanssa. Sitruunamarinoitu broileri tekee annoksesta ruokaisan, mutta silti kevyen.

1 h + marinointi yön yli
4

Ainekset

4 annosta
Salaatti
1 pussi Vihreä keiju jääsalaattia
Vihreä Keiju yrttejä (esim. lehtipersiljaa, minttua ja viinisuolaheinää)
3-4 appelsiinia
1 sitruuna
1 lime
4 broilerin rintafileetä
paistamiseen oliiviöljyä
Marinadi
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan kuori raastettuna
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

1 h + marinointi yön yli
  1. Sekoita marinadin ainekset ja kaada muovipussiin broilerinfileiden kanssa. Varmista, että fileet ovat marinadin peitossa ja anna marinoitua yön yli.
  2. Lohko sitrushedelmistä hedelmälihat ja sekoita salaatin ja yrttien kanssa.
  3. Paista fileet kypsiksi oliiviöljyssä.
  4. Nosta sitruunamarinoitu broileri salaatin päälle ja viimeistele VitaNova-vaniljasiirapilla.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä