Grillatut sieni-, peruna- & lihavartaat yrttivoilla

Grillatut lihavartaat ovat kesäherkkuja parhaimmillaan. Ne valmistuvat nopeasti ja kokoamiseen voi hyödyntää edelliseltä aterialta yli jääneitä uusia perunoita. Tarjoile Champ-herkkusieniä sisältävät vartaat yrttivoin kera.

40 min
2

Ainekset

2 annosta
Yrttivoi
100 g huoneenlämpöistä voita
½ dl hienonnettuja Vihreäkeiju-yrttejä (esim. lehtipersilja, ruohosipuli ja rosmariini)
suolaa
pippuria
500 g naudan ulko- tai sisäfileetä
200 g pieniä Champ-herkkusieniä
25 keitettyä uutta perunaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

40 min
  1. Sekoita yrtit voihin ja mausta. Muotoile voista tanko leivinpaperin tai kelmun avulla ja jäähdytä jääkaapissa kiinteäksi.
  2. Pilko naudanfilee 3-4 cm kokoisiksi kuutioksi. Lävistä vartaisiin vuorotellen herkkusieniä, perunoita ja naudanlihaa. Voitele vartaat oliiviöljyllä ja mausta.
  3. Grillaa kunnes lihapalat ovat halutussa kypsyydessä. Koristele yrttisilpulla ja nauti yrttivoin ja vaikka raikkaan salaatin kera.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä