Herkkusalaatti

Ruokaisa herkkusalaatti sopii myös pääruoaksi. Viimeistele salaatti tuoreella tillillä ja pinjansiemenillä.

30 min
4

Ainekset

4 annosta
3 kpl keitettyjä kananmunia
1 ruukku Vihreä Keiju tilliä
1 pussi Vihreä Keiju jääsalaatti
50 g herneenversoja
1/2 kurkku
50 g kirsikkatomaattia
2 dl viinirypäleitä
rypsiöljyä
200 g Champ herkkusieniä
300 g lämminsavustettua lohta
1/2 dl pinjasiemeniä

Valmistusohjeet

30 min
  1. Paista viipaloituja herkkusieniä muutama minuutti öljytyllä pannulla.
  2. Keitä munat kypsiksi ja lohko ne. Revi salaatti, tilli ja herneenversot salaattivadille.
  3. Lohko kurkun paloja joukkoon.
  4. Lisää kirsikkatomaatit, sienet, siemenet ja viinirypäleet.
  5. Paloittele lohi joukkoon.
  6. Koristele munanlohkoilla ja nauti terveellisestä herkkuhetkestä.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä