Säilötyt rosmariiniporkkanat

Nämä säilötyt rosmariiniporkkanat ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Jos tarkoituksena on säilöä kasviksia pidempään, kannattaa desinfioida lasipurkit kiehuvassa vedessä ennen niiden täyttämistä.

20 min + maustuminen
4

Ainekset

4 annosta
2 dl omenaviinietikkaa
4 dl sokeria
6 dl vettä
8 porkkanaa
6 Vihreä Keiju rosmariinin oksaa
10 roseepippuria
3 murskattua valkosipulinkynttä
2 tl suolaa

Valmistusohjeet

20 min + maustuminen
  1. Kiehauta omenaviinietikka, sokeri ja vesi kattilassa.
  2. Kuori porkkanat ja leikkaa pitkittäin neljään osaan.
  3. Laita porkkanat mausteiden kanssa lasipurkkiin ja kaada kuuma etikkaliemi porkkanoiden joukkoon.
  4. Anna maustua vähintään tunnin ajan.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä