Paholaisen herkkusienet

Paholaisen herkkusienet valmistuvat helpolla ja ne saavat makunsa lempeän tulisesta marinadista, josta löytyy mm. chiliä ja tuoreita yrttejä. Täydellinen lisuke salaattiin tai liharuokiin.

1 h
4

Ainekset

4 annosta
250 g Champ herkkusieniä
1 dl mietoa oliiviöljyä
1/2 dl punaviinietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
1 pieni punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl Vihreäkeijun persiljaa hienonnettuna
1 rkl Vihreäkeijun ruohosipulia hienonnettuna
1/2 mieto punainen chili

Valmistusohjeet

1 h
  1. Viipaloi sienet.
  2. Yhdistä oliiviöljy, punaviinietikka, hunaja ja mausteet.
  3. Kuori ja hienonna sipulit.
  4. Hienonna yrtit ja viipaloi chili ohuiksi renkaiksi.
  5. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna sienien marinoitua viileässä vähintään tunti.Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit