Täytetyt sillimunat

Täytetyt kananmunat ovat helppotekoisia ja niitä voit muuntaa omien mieltymysten mukaan. Koristelussa voit käyttää kasviksia, yrttejä, kaloja, rapuja tai vaikka erilaisia leikkeleitä. Nämä sopivat erilaisiin suolaisiin pöytiin suupaloiksi, salaattipöytään, juhannusherkutteluun, vappuun, pääsiäisjuhliin ja joulupöytään, eli oikeastaan milloin tahansa.

30 min
4

Ainekset

4 annosta
5 kpl keitettyä kananmunaa
1 dl majoneesia
1 tl sitruunan kuoriraastetta
muutama lehti Vihreä Keijun viinisuolaheinää
Pinnalle:
10 palaa matjessilliä
1 rkl mustia seesaminsiemeniä
1 ruukku Vihreä Keijun viinisuolaheinää koristeluun

Valmistusohjeet

30 min
  1. Halkaise keitetyt kananmunat pitkältä sivulta kahteen osaan ja koverra keltuaiset syvälle lautaselle tai kulhoon.
  2. Sekoita joukkoon majoneesi ja hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta.
  3. Hienonna muutama viinisuolaheinä ja sekoita täytteeseen.
  4. Laita se pursotinpussiin ja leikkaa kertakäyttöiseen pussiin reikä pursottamista varten.
  5. Täytä kananmunanpuolikkaat pursottaen ja laita koristeeksi jokaiseen pala matjessilliä. Ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä.
  6. Laita tarjoiluvadille viinisuolaheinää ja asettele kananmunat päälle. Tarjoa!

Jos tykkäsit klikkaa sydäntä