Yrttinen viherpuuro

Yrttinen viherpuuro sisältää muiden herkullisten ainesten lisäksi luonnon omaa vihreää, ihanaa minttua. Kokeile aamupalaksi tai välipalaksi mustikoiden kanssa! Voit valmistaa puuron jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan aamua. Mikäli puurosta tulee liian paksu, voit ohentaa sitä maustamattomalla jogurtilla tai omenasoseella.

15 min + 2 h
1

Ainekset

1 annosta
1 dl kauramysliä (kaurahiutaleita, auringonkukansiemeniä, kuivattua aprikoosia)
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl omenasosetta
1/2 - 1 ruukku Vihreä Keijun minttua
1-2 rkl hunajaa

Valmistusohjeet

15 min + 2 h
  1. Laita kauramysli kulhoon.
  2. Laita maustamaton jogurtti, omenasose ja minttu, sekä hunaja tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi vaaleanvihreäksi soseeksi. Sekoita sose myslin joukkoon ja tarkista maku. Voit lisätä joukkoon halutessasi hunajaa. Anna puuron vetäytyä muutama tunti tai yön yli.
  3. Koristele puuroannos tuoreilla marjoilla ja mintulla tai vahvalla mintulla.
  4. Nauti kylmänä!
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit