Ruukkuyrtit:
Timjami |
Korianteri |
Basilika |
Lipstikka |
Salvia |
Vahva minttu |
Rosmariini |
Viinisuolaheinä |
Lehtipersilja |
Oregano |
Sitruunamelissa |
Minttu |
Ruohosipuli |
Persilja |
Tilli

Minttu
Mintun raikas ja hienoarominen maku sopii hyvin juomiin, jälkiruokiin ja pääruokiin. Minttu saa makunsa mentonista, minttuöljystä. Minttua käytetään lammasruokiin, kastikkeisiin ja minttuöljyihin. Lämmin minttutee rauhoittaa vatsaa.
Viljelijä: Kyröntarhat Oy
Säilyy parhaiten huoneenlämmössä.
Vinkki: Laita kourallinen mintun versoja mukiin ja kaada kiehuvaa vettä päälle, anna hautua 5 min ja poista versot.

Helpot ja herkulliset reseptit!
Viherpuuro ›

