Pihvejä, makkaroita, grilliruokaa, pataa, ribsejä, lihapullia ja mitä näitä nyt on! Erilaiset lihat taipuvat moneksi ja liha on usein se ruoka-annoksen kunkku.
Yrtit sopivat loistavasti liharuokien maustamiseen. Voit käyttää sekä tuoreita että kuivattuja yrttejä.
On hyvä huomioida, että kuivattujen yrttien maku on tuoretta yrttiä voimakkaampi ja muutenkin yrttejä kannattaa käyttää ohjeen mukaisesti.
Hirvenpaisti saa tässä reseptissä seurakseen tumman ja maukkaan herkkusieni-mallaskastikkeen. Metsäinen ruoka voidaan tarjota mallasuutteella maustettujen uunijuuresten kera, jolloin saadaan oikein herkullinen kokonaisuus.
Valmista kastike:
VINKKI! Voit suurustaa kastiketta maissitärkkelyksellä tarvittaessa.
Leikkaa paistista noin 1 cm paksuisia viipaleita ja tarjoile herkkusieni-mallaskastikkeen kera.