Hunajaiset pekoni-ruusukaalit

Nämä hunajaiset pekoni-ruusukaalit sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai lisukkeena muun ruoan kanssa. Viimeistele tuoreilla Vihreäkeiju yrteillä, joista voit valita mieluisan. Lisää tuoreet yrtit vasta loppuvaiheessa.

30 min
4

Ainekset

4 annosta
1 pkt ruusukaaleja
2 l vettä
ripaus suolaa
1 pkt pekonia
1 sipuli
2-3 rkl viinietikkaa
2 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
1 ruukku Vihreä Keiju lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

30 min
  1. Poista ruusukaaleista kanta ja nahistuneet lehdet. Puolita halutessasi.
  2. Kiehauta sillä välin vesi ja lisää joukkoon suola.
  3. Lisää kiehuvaan veteen ruusukaalit ja anna kypsyä noin kaksi minuuttia. Valuta.
  4. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja laita palat kylmälle pannulle. Laita levy päälle ja kuumenna, kunnes pekonit alkavat ruskistua. Lisää hienonnettu sipuli ja kääntele, kunnes ovat kauniin värisiä.
  5. Lisää joukkoon valutetut ruusukaalit, viinietikka ja hunaja. Kuumenna. Tarkista maku.
  6. Voit rouhia joukkoon myös mustapippuria myllystä.
  7. Hienonna Vihreä Keiju lehtipersilja ja lisää joukkoon. Tarjoa heti!
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä