Katkarapupasta parilalla

Tämä katkarapupasta valmistuu helposti parilalla grillissä tai liedellä. Tämän ihanuuteen ei kyllästy helposti. Ripottele pinnalle tuoretta tillillä ja tarjoa!

30 min
4

Ainekset

4 annosta
250 g isoja katkarapuja (kuoreton)
250 g kirsikkatomaatteja
3 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
1 ruukku Vihreä Keiju tilliä tai ruohosipulia
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
(chilihiutaleita)
Lisäksi:
vettä
suolaa
250 g tuorepastaa
n. 3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohjeet

30 min
  1. Sulata katkaravut.
  2. Litistä kirsikka- tai miniluumutomaatit työlaudalla veitsellä.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  4. Puolita sitruuna.
  5. Hienonna tilli ja halutessasi ruohosipulia.
  6. Kuumenna oliiviöljyä parilapannulla tai muurinpohjapannussa ja laita pannulle katkaravut, tomaatit ja valkosipuli. Kääntele välillä.
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi chilihiutaleilla.
  8. Kiehauta vesi ja mausta suolalla.
  9. Lisää tuorepasta ja keitä kolme minuuttia. Valuta.
  10. Laita tuorepasta parilalle muiden ainesten joukkoon.
  11. Purista sekaan sitruunanmehu.
  12. Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä.
  13. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.
  14. Sekoita ja tarjoa heti!
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä