Pestopasta

Helppo ja herkullinen pestopasta valmistuu tuoreista yrteistä. Jos haluat ruoasta ruokaisamman, voit lisätä joukkoon kypsää kanaa. Kokeile pestoon eri makuisia yrttejä. Pastana voit käyttää tuorepastaa tai erilaisia kuivattuja pastoja.

30 min
2

Ainekset

2 annosta
2 ruukkua Vihreä Keiju basilika
1 dl cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
1 1/2 dl oliiviöljyä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
(ripaus suolaa)
Lisäksi:
1 1/2 l vettä
150 g pastaa
1/2 tl suolaa
Pinnalle:
raastettua parmesaania
Vihreä Keiju basilika

Valmistusohjeet

30 min
  1. Laita Vihreä Keiju Basilika tehosekoittimeen.
  2. Lisää cashewpähkinät tai pinjansiemenet ja kuorittu ja hienonnettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja raastettu parmesaanijuusto.
  3. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  4. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola.
  5. Lisää pasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  6. Sekoita pesto pastan joukkoon ja ripottele pinnalle parmesaania ja tuoretta basilikaa.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä