Nuudeliwokki

Värikäs ja ruokaisa nuudeliwokki on mainio tarjottava arjessa. Herkkusienistä, kasviksista ja täysjyvänuudeleista tehty ruoka valmistuu alle puolessa tunnissa lautaselle. Lisämakua wokkiin saa käyttämällä erilaisia valmiskastikkeita, kuten soijakastiketta ja makeaa chilikastiketta. Tuoreet yrtit ja pähkinät kruunaavat maut.

30 min
4

Ainekset

4 annosta
200 g Champ herkkusieniä
200 g keräkaalia
1 porkkana
1 valkosipulin kynsi
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
3 rkl makeaa chilikastiketta
200 g täysjyvänuudeleita
1 ruukku Vihreä Keiju korianteria tai lehtipersiljaa
1 dl cashewpähkinöitä

Valmistusohjeet

30 min
  1. Puolita herkkusienet. Suikaloi kaali. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi tikuiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Kuumenna wokkipannu. Lisää öljy, kaali ja porkkanat. Sekoittele välillä, kunnes kaali pehmenee.
  3. Sekoita sienet, valkosipuli ja maustekastikkeet joukkoon ja anna sienien saada kevyttä väriä pintaan.
  4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta hyvin ja lisää ne lopuksi wokkipannulle.
  5. Sekoita nostellen ja koristele lopuksi korianterilla tai lehtipersiljalla, pähkinöillä ja halutessasi chilillä.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit