Oregano ja cashewpestopasta

Tämä täyteläinen cashewpestopasta maistuu koko perheelle ja lisäksi se sopii vegaaniruokavalioon. Pestopasta on täydellinen arkiruoka. Kokeile ja ihastu!

Venner-reseptit ovat kasvisruokaa, jotta ne sopivat kaikille, ja etenkin opettavat uutta; suurin osa meistä osaa jo kokata liharuokia, mutta jotkut kasvisruoat voivat tarjota jotain ihan uusia kokemuksia!

1 h
4

Ainekset

4 annosta
170 g cashewpähkinöitä
90 g pinaattia
1 ruukku Vihreä Keiju oreganoa
1 sitruuna
1,25 dl oliiviöljyä
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl avokadoa
1 kpl kasvisliemikuutio
400 g täysjyväfusillia
250 g kesäkurpitsaa
400 g parsakaalia
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

1 h
  1. Hienonna pähkinät tehosekoittimessa pieneksi muruksi. Lisää joukkoon oliiviöljy, 3/4 oreganosta, pinaatti, avocadon liha, kuoritut valkosipulinkynnet, sekä sitruunan mehu. Murenna mukaan yksi kasvislimeikuutio. Käytä konetta varovaisesti kunnes se muodostaa täyteläisen peston.
  2. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä paketin ohjeiden mukaisesti.
  3. Pilko parsakaalin kukinnot pieniksi paloiksi ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi joko veistä, kuorimaveistä tai juustohöylää apuna käyttäen.
  4. Paista parsakaalia tilkassa oliiviöljyä noin 7-10 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää kesäkurpitsanauhat pannulle muutamaksi minuutiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita pesto pastaan huolellisesti. Sekoita joukkoon myös parsakaali ja kesäkurpitsa. Mausta tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.

Yhteistyössä Venner – koska ravitseva ruoka kuuluu kaikille. Syö hyvin ja auta apua tarvitsevia ravitsevan ruoan avulla.

Jos tykkäsit klikkaa sydäntä