Päärynä-yrttisalaatti itse tehdyllä vinegretillä

Valmista päärynä-yrttisalaatti, joka kruunataan itse tehdyllä vinegretillä. Salaatin kanssa tarjoiltavaksi sopii esimerkiksi kotimainen vaalea kala tai miksei jopa hyvä pihvi.

10 min
2

Ainekset

2 annosta
Salaatti
1 Vihreä Keiju jääsalaatti
Vihreä Keiju yrttejä (esim. lehtipersiljaa, minttua, viinisuolaheinää, ruohosipulia)
1 pieni päärynä siivuina
Vuohen GR Grand Reserve juustoa
1 dl saksanpähkinöitä
Vinegretti
2 tl dijon-sinappia
½ dl valkoviinietikkaa
1½ dl rypsiöljyä
½ tl suolaa
½ rkl sokeria

Valmistusohjeet

10 min
  1. Vispaa vinegretin aineet sekaisin kulhossa.
  2. Sekoita annossalaatti ja yrtit, nostele päälle päärynäsiivut ja veistele pinnalle vuohenjuustoa kuorimaveitsellä tai juustohöylällä.
  3. Laita vielä päälle saksanpähkinöitä. Viimeistele päärynä-yrttisalaatti vinegretillä.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä