Herkkusieni-pekonipasta

Maukas herkkusieni-pekonipasta on arjen luksusta. Se valmistuu nopeasti ja sopii koko perheelle. Höystä tomaatilla, lehtikaalilla ja sipulilla. Kokeile nyt!Tuore rosmariini viimeistelee tämän annoksen.

20 min
2

Ainekset

2 annosta
100 g Champ herkkusieniä
170 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
100 g miniluumutomaatteja
2 kpl lehtikaalinlehtiä
1 rkl Vihreä Keiju rosmariinia
mustapippuria myllystä
1/2 sitruunan mehu
Lisäksi:
1,5 l vettä
1 tl suolaa
250 g pinaatti fettucine tuorepastaa
2 rkl oliiviöljyä
juustoraastetta

Valmistusohjeet

20 min
  1. Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita miniluumutomaatit.
  2. Lohko herkkusienet ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna lehtikaalin lehdet ja rosmariini.
  3. Laita pekonit pannulle ja paista rapeaksi.
  4. Lisää muut ainekset ja kääntele, kunnes sienet saavat väriä ja lehtikaali kutistuu.
  5. Mausta mustapippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.
  6. Kiehauta vesi ja lisää suola ja fettuce tuorepasta.
  7. Keitä noin kolme minuuttia ja valuta. Sekoita joukkoon oliiviöljy.
  8. Sekoita pasta muiden ainesten joukkoon. Tarjoa seuraksi juustoa raastettuna.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä