Röstiperunat -Venner

Röstiperunat hurmaavat pehmeydellään ja rapeudellaan. Tarjoa röstiperunat halumasi proteiininlähteen ja raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kello-ikoni 30 min
Annos-ikoni 8

Ainekset

8 annosta
1 kpl sipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl palsternakka
4 kpl peruna
100 g feta
1 kpl kananmuna
1 kpl kasvisliemikuutio
1 prk kermaviiliä
1 ruukku Vihreäkeiju ruohosipulia
1/2 sitruuna
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

30 min
  1. Kuori sipuli, valkosipuli, perunat ja palsternakka.
  2. Raasta ne raastinraudalla silpuksi. Puristele ylimääräinen neste pois.
  3. Hienonna ruohosipuli ja lisää 2/3 siitä raasteeseen.
  4. Murusta raasteen joukkoon feta, kasvisliemikuutio sekä kananmuna. Sekoita massa tasaiseksi.
  5. Valmista dippi sekoittamalla kermaviilin joukkoon mustapippuria, ripaus suolaa sekä loput ruohosipulista. Purista mukaan myös 1/4 sitruunan mehu ja sekoita.
  6. Kuumenna pannu.
  7. Muotoile röstimassasta 8 pihviä puristamalla massaa kasaan.
  8. Paista keskilämmöllä oliiviöljyssä noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta.
  9. Nauti röstipihvit dipin ja sitruunalohkojen kera väli- tai iltapalalla tai pääruoan lisukkeena.

Yhteistyössä Venner – koska ravitseva ruoka kuuluu kaikille. Syö hyvin ja auta apua tarvitsevia ravitsevan ruoan avulla.

 

Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit