Säilötyt tillikurkut

Tuoreet yrtit toimivat erinomaisesti säilömiseen. Nämä perinteiset säilötyt tillikurkut saavat makua tillistä ja lipstikasta.

20 min + maustuminen
4

Ainekset

4 annosta
2 dl väkiviinietikkaa
4 dl sokeria
6 dl vettä
3 kurkkua tai avomaankurkkua
½ ruukku Vihreä Keiju tilliä
½ ruukku lipstikka
10 mustapippuria
10 korianterinsiementä
5 neilikkaa
2 laakerinlehteä

Valmistusohjeet

20 min + maustuminen
  1. Kiehauta etikka, sokeri ja vesi.
  2. Viipaloi kurkut paksuiksi viipaleiksi ja aseta lasipurkkiin mausteiden kanssa.
  3. Kaada joukkoon kuuma etikkaliemi ja anna tillikurkkujen maustua vähintään tunnin ajan.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit