Savulohiwrapit

Pikkusuolaiset wrapit maistuvat niin lounaaksi, illanistujaisissa kuin kesäjuhlissa. Paloittele savulohiwrapit suupaloiksi ja tarjoile salaattivadille aseteltuna.

30 min
6

Ainekset

6 annosta
350 g lämminsavustettua lohta
2 dl majoneesia
200 g tuorejuustoa
1 dl Vihreä Keiju tilliä hienonnettuna
1 punainen paprika pieninä kuutioina
1 pussi Vihreä Keiju jääsalaattia
6 kpl isoja wrappeja

Valmistusohjeet

30 min
  1. Hienonna kala kulhoon. Tarkista ettei joukossa ole ruotoja.
  2. Lisää joukkoon majoneesi, yrttituorejuusto, hienonnettu tilli ja pieneksi kuutioitu paprika. Mausta limepippurilla.
  3. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
  4. Levitä wrapit isolle tarjottimelle ja laita jääsalaatin lehtiä wrapin päälle.
  5. Levitä lohiseos tasaiseksi kerrokseksi salaatin päälle, reunoja myöten.
  6. Kääri tiukoiksi rulliksi ja tarjoa sellaisenaan tai annospaloiksi leikattuna.
  7. Säilytä jääkaapissa kelmun tai folion alla tarjoiluhetkeen asti.
  8. Annoksesta tulee 6 kokonaista tai 24 suupalaa.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit