Sienipannu ja yrttivoita

Sienipannu on oiva vaihtoehto etanapannulle. Sama makumaailma sopii upeasti myös ruskeille herkkusienille. Yllätä vieraasi sienipannulla ja varaa reilusti vaaleaa leipää dipattavaksi.

30 minuuttia
4

Ainekset

4 annosta
400 g Champ valkoisia tai ruskeita herkkusieniä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 ruukku Vihreä Keiju persiljaa hienonnettuna
250 g voita
suolaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

30 minuuttia
  1. Sekoita valkosipuli ja persilja huoneenlämpöiseen voihin, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  3. Pilko herkkusienet kahteen tai neljään osaan riippuen sienien koosta.
  4. Laita herkkusienet etanapannuihin tai pieniin uunin kestäviin kulhoihin.
  5. Lisää jokaisen sienen päälle reilu nokare maustevoita.
  6. Paista 200 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes maustevoi saa kauniin ruskea värin pintaan.
  7. Tarjoa sienipannu paahdetun vaalean leivän kera.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä