Viikuna-vuohenjuustosalaatti

Juhlapöytään sopiva viikuna-vuohenjuustosalaatti tuo väriä ja raikkautta tuoreiden ainesosien myötä.

Kello-ikoni 30 min
Annos-ikoni 4

Ainekset

4 annosta
3 kpl tuoreita viikunoita
1 rkl voita
2-3 rkl fariinisokeria
n. 2 dl viinirypäleitä
2 kpl mandariineja
200 g vuohenjuustoa
2 rkl saksanpähkinöitä
balsamicoa
1-2 kpl Vihreä Keiju jääsalaattia
1/3 ruukku Vihreä Keiju viinisuolaheinä

Valmistusohjeet

30 min
  1. Laita voi ja sokeri pannulle. Lämmitä seosta keskilämmöllä, liikutellen puuhaarukalla, kunnes se on sulannut. Lisää halkaistut, huuhdellut, viikunat ja kierittele niitä hetken pannulla.
  2. Kuori mandariinit ja lohkoa ne.
  3. Huuhtele viinirypäleet ja puolita ne.
  4. Pilko vuohenjuusto pieniksi palasiksi.
  5. Murskaa saksanpähkinät.
  6. Revi salaatin lehdet ja asettele ne tarjoiluvadille ja lisää salaatin muut raaka-aineet salaatin lehtien päälle ja mausta balsamicolla
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä