Yrttipesto

Kokeile vaihteeksi valmistaa pesto erilaisista yrteistä! Yrttipesto sopii hyvin erilaisten kasvis- ja kalaruokien mausteeksi tai kevyeksi levitteeksi leivän päälle.

15 min
2

Ainekset

2 annosta
1/2 dl Vihreäkeiju ruohosipuli
1 dl Vihreäkeiju lehtipersilja
2 dl Vihreäkeiju mintunlehtiä
1/2 dl raastettua kovaa juustoa
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 valkosipulinkynsi

Valmistusohjeet

15 min
  1. Laita yrtit varsineen sekoituskulhoon.
  2. Raasta joukkoon kova juusto.
  3. Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
  4. Lisää loput aineet joukkoon ja soseuta ainekset keskenään sauva- tai tehosekoittimella.
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä

Katso myös nämä reseptit