Kana on koko perheen suosikki 

Koko perheelle maistuva kana on kätevää ja nopeaa arkiruokaa. Voit tehdä broilerista mehevän pastavuoan, valmistaa ihanasti lämmittävää kanakeitto tai paneroida fileet maissimuroilla tai sipseillä ja paistaa rapeiksi.  

Monipuolinen broileri 

Monipuolista broileria voidaan käyttää kokonaisena, fileinä, suikaleina ja jauhelihana ruoassa. Murea liha kypsyy nopeasti ja siihen sopii kaikki kypsennysmenetelmät.  

Sitruunamarinoitua broileria ja sitrus-yrttisalaattia

Kirpeä sitrus-yrttisalaatti ja sitruunamarinoitu broileri tekee annoksesta ruokaisan, mutta silti kevyen.

Ainekset

4 annosta
Salaatti:
1 pussi Vihreä Keiju jääsalaattia
Vihreä Keiju yrttejä (esim. lehtipersiljaa, minttua ja viinisuolaheinää)
3-4 appelsiinia
1 sitruuna
1 lime
4 broilerin rintafileetä
Paistamiseen:
öljyä
Marinadi:
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan kuori raastettuna
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

1 h + marinointi yön yli
  1. Sekoita marinadin ainekset ja kaada muovipussiin broilerinfileiden kanssa.
  2. Varmista, että fileet ovat marinadin peitossa ja anna marinoitua yön yli.
  3. Lohko sitrushedelmistä hedelmälihat ja sekoita salaatin ja yrttien kanssa.
  4. Paista fileet kypsiksi oliiviöljyssä.
  5. Nosta sitruunamarinoitu broileri salaatin päälle.