Kana-kasviswokki

Kana-kasviswokki paistuu niin pannulla kuin muurinpohjapannullakin. Voit käyttää ruokaan erilaisia kasviksia. Vihreä Keijun romainesalaatti on mainio tässä ruoassa. Käytä neljän henkilön annokseen mielellään kaksi pakkausta romaine-salaattia, sillä se kutistuu kypsyessään. Lisää joukkoon halutessasi myös hienonnettua chiliä.

Kello-ikoni 30 min
Annos-ikoni 4

Ainekset

4 annosta
3 rkl chiliöljyä tai muuta öljyä
400 g broilerinfileetä
suolaa myllystä
2-3 valkosipulinkynttä
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
1 punainen paprika
1/2 keskikokoinen paprika
2 pkt Vihreä Keijun Romainesalaattia
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
1/2 sitruuna

Valmistusohjeet

30 min
  1. Aloita käsittelemällä ainekset
  2. Leikkaa broilerinfilee reiluiksi suupaloiksi tai suikaleiksi
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri
  4. Paloittele paprika ja leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi
  5. Paloittele romaine-salaatti reiluiksi paloiksi
  6. Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileepalat kauttaaltaan
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla
  8. Lisää pannulle valkosipuli, inkivääri, paprika ja kesäkurpitsa
  9. Kääntele kovalla lämmöllä hetki
  10. Lisää vielä romaine-salaatti ja kääntele hetki, kunnes se pehmenee
  11. Mausta lopuksi soijakastikkeella ja purista joukkoon sitruunanmehu
  12. Tarjoa sellaisenaan tai kypsän riisin kanssa
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä