Juustoinen lihamureke

Juustoinen lihamureke syntyy täyttämällä jauhelihamassa herkullisilla Vihreä Keijun yrteillä ja juustolla. Variaatiota murekkeeseen saat vaihtamalla yrttejä ja juustoja. 

45 min
4

Ainekset

4 annosta
400 g naudan jauhelihaa
1 kananmuna
1 dl kermaviiliä
½ dl pankojauhoja
50 g raastettua parmesaania
1 valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl salviaa hienonnettuna
1 rkl Vihreä keiju oreganoa hienonnettuna
1 rkl Vihreä keiju lehtipersiljaa hienonnettuna
50 g cheddarjuustoa raastettuna

Valmistusohjeet

45 min
  1. Sekoita jauhelihaan kananmuna, pankojauhot, kermaviili, parmesanjuusto, raastettu valkosipuli, suola ja pippuri.
  2. Levitä massa levyksi leikkuulaudalle ja ripottele päälle yrtit ja cheddarjuusto.
  3. Rullaa levystä lihamureke ja paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. 
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä