Lohikuutiot oliiviöljyllä ja leipämuruilla

Saat vaihtelua perinteiselle lohifileelle kun leivität lohikuutioherkullisella yrtti-leipäseoksella. Jos haluat nopeuttaa annoksen tekoa, voit korvata maalaisleivän korppujauhoilla. 

30 min
4

Ainekset

4 annosta
800 g lohifilee
2 maalaisleipäviipaletta
50 g raastettua parmesanjuustoa
2 rkl timjamia hienonnettuna
1 rkl Vihreä Keiju ruohosipulia hienonnettuna
1 limen raastettu kuori
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohjeet

30 min
  1. Poista lohifileestä nahka ja pilko lohi isoiksi kuutioiksi.
  2. Käytä joko kuivunutta leipää tai paahda maalaisleipäviipaleet paahtimessa tai uunissa.
  3. Aja leipä, parmesanjuusto, timjami, ruohosipuli, limen kuori, suola ja mustapippuri kutterissa tai hienonna veitsellä seokseksi.
  4. Pyöritä lohikuutioöljyssä ja kuivassa seoksessa.
  5. Kypsennä leivinpaperin päällä uunipellillä 200asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. 
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä