1 1/2 dl
    kädenlämpöistä vettä
    1/4
    tuorehiivaa
    1/2 tl
    suolaa
    2 rkl
    oliiviöljyä
    3 dl
    pizzajauhoja
    Punainen pestokastike:
    
    5 kpl
    aurinkokuivattua tomaattia
    1
    valkosipulinkynsi
    1/2
    punainen paprika
    
    ripaus suolaa
    1 1/2 dl
    oliiviöljyä
    25 g
    parmesaanijuustoa
    1/2 dl
    cashewpähkinöitä
    Lisäksi:
    
    200 g
    mozzarellajuustoraastetta
    Pinnalle:
    
    100 g
    Vihreä Keiju makea frisee salaattia
    125 g
    minimozzarellapalloja
    150 g
    miniluumutomaatteja
    1
    punasipuli
    
    Rucolaa, oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa