Rafkin battle -snack

Rafkin Battle on rennolla asenteella valmistettua ruokaa ja hyväntahtoista herjanheittoa! Rafkin Battle asettaa vastakkain kaksi sukupolvea Rafkineita – isoisä Dennis ja pojanpoika Ruben ottavat mittaa aamupalan, lounaan ja välipalan valmistuksessa. Team Champ eli Ruben Rafkin kokkaa nuoren urheilijan innolla ruokaisaa, mutta terveellistä suuhunpantavaa Champin herkkusienistä, kun taas Team Vihreäkeiju eli Dennis Rafkin laittaa vanhemman valtiomiehen ottein herkuttelijalle sopivaa gourmeeta tuoreilla Vihreäkeiju-yrteillä maustettuna.

VIHERSMOOTHIE -Team Champ -Ruben

Vihersmoothie on urheilijanuorelle sopiva nopea ja terveellinen välipala, joka syntyy käden käänteessä tehosekoittimella. Ruben Rafkinin ruokavalioon välipalasmoothiet kuuluvat ennen kaikkean helppoutensa tähden.

1 omena
1 banaani
100 g Vihreäkeiju makea frisee -salaattia
½ ruukku Vihreäkeiju sitruunamelissaa
½ ruukku Vihreäkeiju minttua
3 dl omenamehua

tuoreita Vihreäkeiju yrttejä koristeluun

Pilko tehosekoittimeen omena ja banaani ja revi sekaan salaatti sekä yrtit. Lisää omenamehu ja soseuta sileäksi. Tarjoile vihersmoothie tuoreilla yrteillä koristeltuna.

 

YRTTI-KINKKUTOAST -Team Vihreäkeiju -Dennis

Dennis Rafkinin reseptillä valmistettuun kinkkutoastiin saa aivan uutta makua kun juuston ja kinkun lisäksi leivän väliin lisää myös reilusti tuoreita yrttejä. Täyteläinen toasti pesee Denniksen mukaan pojanpoika Rubenin vihersmoothien mennen tullen.

4 siivua hyvää maalaisleipää
4 siivua gouda-juustoa
2 isoa siivua kunnon palvikinkkua
6 vartta Vihreäkeiju ruohosipulia
2 oksa Vihreäkeiju timjamia
1 oksa Vihreäkeiju basilikaa
voita

tuoreita Vihreäkeiju yrttejä koristeluun

Nosta maalaisleiville pari siivua juustoa, siivut kinkkua ja hienonnettuja yrttejä. Voitele leivät ja paista molemmin puolin kunnes leipä on kullanruskea ja juusto sulanut. Tarjoile kinkkutoast tuoreiden yrttien kanssa.

Katso myös muut battle annokset

Rafkin battle aamupala
Rafkin battle lounas