Ruukkuyrtit:
Timjami |
Korianteri |
Basilika |
Lipstikka |
Salvia |
Vahva minttu |
Rosmariini |
Viinisuolaheinä |
Lehtipersilja |
Oregano |
Sitruunamelissa |
Minttu |
Ruohosipuli |
Persilja |
Tilli

Basilika
Vahvatuoksuinen basilika sopii moneen ruokaan. Erityisesti basilika tunnetaan Italian keittiöstä, mutta on tuttu myös Aasian keittiöissä. Basilika sopii hyvin tomaatin ja valkosipulin kaveriksi. Se antaa lisämakua pastaan, pizzaan ja salaatteihin. Kokeile munakkaisiin, piirakoihin tai keittojen koristeeksi. Lisää basilika ruokaan vasta valmistuksen loppuvaiheessa.
Viljelijä: Kyröntarhat Oy
Säilytä huoneenlämmössä.
Vinkki: Lempeä yrtti, joten käytä runsaasti

Helpot ja herkulliset reseptit!
Kasvisgratiini pestolla ›

