Basilika

Basilika

basilika

Basilika on tunnettu vahvoista, vihreistä ja kiiltävistä lehdistä sekä valloittavan voimakkaasta tuoksusta. Basilikalajikkeita on kymmeniä erilaisia, joiden lehdet voivat olla suuria, pieniä, kähäriä tai punaisia.

Vahvatuoksuinen basilika sopii moneen ruokaan. Erityisesti se tunnetaan Italian keittiöstä, mutta on tuttu myös Aasian keittiöissä.

Basilika on peston pääraaka-aine, pastayrtti ja tomaattiruokien itseoikeutettu maustaja. Basilikaa käytetään usein myös valkosipulin kanssa. Basilikan maku sopii munaruokiin, salaatteihin ja sellaisenaan leivän päälle. Basilikan maku on mieto, joten voit käyttää sitä runsaasti. Lisää basilika ruokaan vasta valmistuksen loppuvaiheessa.

Viljelijä: Kyröntarhat Oy

Säilytä huoneenlämmössä.

Vinkki: Lempeä yrtti, joten käytä runsaasti

🌿 Kasvien kastelussa käytämme suljettua vesikiertoa suoraan kasvien juuristolle. Ylimääräinen kasteluvesi otetaan talteen ja kierrätetään uudestaan. Suljetun vesikierron ansiosta vettä kuluu vähemmän eikä lannoitteita pääse maaperään.
🌿 Viljelyssä hyödynnämme biologista torjuntaa niin, että kasvihuoneillemme syntyy mahdollisimman hyvä ja luonnollinen ekosysteemi tuholaisten ja torjuntaeliöiden välillä.
🌿 käytämme Suomessa valmistettuja ruukkuja, joiden raaka-aineena käytetään kierrätysmuovia. Ruukkujen hiilijalanjälki on 50 % pienempi kuin uudesta raaka-aineesta valmistetun.
🌿 Sähköenergiamme on vesivoimalla tuotettua sähköä
🌿 Tuotantomme on IP Sigill + Työehdot sertifioitu.

EAN: 6430061760515

KIERRÄTYS

Lajittele muovipakkaus ja -ruukku muovin kierrätykseen.