Ruukkuyrtit:
Timjami |
Korianteri |
Basilika |
Lipstikka |
Salvia |
Vahva minttu |
Rosmariini |
Viinisuolaheinä |
Lehtipersilja |
Oregano |
Sitruunamelissa |
Minttu |
Ruohosipuli |
Persilja |
Tilli

Lehtipersilja
Lehtipersiljan maku on tavallista persiljaa voimakkaampi ja se sopii perusyrttinä monen ruoan maustajaksi. Lehtipersilja sopii hyvin yhteen sipulin, ruohosipulin ja valkosipulin kanssa. Sen maku muistuttaa korianteria. Lehtipersilja lisätään lämpimään ruokaan pariksi minuutiksi kypsennyksen loppuvaiheessa vapauttamaan arominsa, jotta sen maku lämmön vaikutuksesta hiukan ”pehmenee”
Viljelijä: Kyröntarhat Oy
Säilyy parhaiten viileässä.
Vinkki: voimakkaampi maku kuin tavallisessa persiljassa.

Helpot ja herkulliset reseptit!
Yrttipesto ›

